Pep Guardiola haluaa vahvistaa Man Cityn puolustusta Euroopan mestarilla – Realistisempi kuin muut vaihtoehdot

© Kuva: Getty Images

Manchester City tulee olemaan todennäköisesti jälleen erittäin aktiivinen kesän siirtoikkunan auetessa. Ehkä kaikista eniten joukkue tarvitsee vahvistusta oikean laitapuolustajan paikalle.

Tällä hetkellä joukkueella on tuolle pelipaikalle nimiä kuten Pablo Zabaleta, Bacary Sagna, Aleksander Kolarov ja Gaël Clichy. Näistä pelaajista kaikkien sopimus on loppumassa ensi kesäkuussa paitsi Kolarovin, joka on pelannut paremmin tällä kaudella topparina.

Man Cityn päävalmentaja Pep Guardiolan ei tiedettävästi ole päättänyt ketkä edellisistä pelaajista saavat jatkosopimuksen.

Vaikka jatkosopimuksia tehtäisiinkin, niin ei tämän hetkisten vaihtoehtojen taso ole ollut tällä kaudella kovin korkea.

Guardiola tahtoo siis vahvistaa tuota pelipaikkaa. Eniten Man Cityyn on huhuttu Valioliigan laitapuolustajaparhaimmistoon kuuluvia Kyle Walkeria ja myös Barcelonan tavoittelemaa Héctor Belleriniä. Molempien näiden pelaajien hankkiminen tulisi kuitenkin olemaan erittäin vaikeaa, sillä molemmat pelaavat jo valmiiksi suurseurassa ja heidän hintalappunsa olisi varmasti erittäin suuri.

ESPN FC:n mukaan Guardiola on kiinnostunut portugalilaisesta Cédric Soaresista. Tällä kaudella upeasti Southamptonin puolustuksessa pelanneen laitapuolustajan joukkue on päästänyt vain 36 maalia, mikä on sarjan kahdeksanneksi vähiten.

Soaresin markkina-arvo on kasvanut paljon muutaman viime kauden aikana, mutta silti kyseessä olisi paljon halvempi vaihtoehto kuin Walker tai Bellerin. Southamptonista on myös helpompi ostaa pelaajia, kuin oletettavasti samoista sarjasijoituksista kamppailevista Tottenhamista ja Arsenalista.

Soares oli mukana viime kesänä jalkapallon Euroopan mestaruuden voittaneessa Portugalin maajoukkueessa.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)