Arsenal-kannattajien harmiksi Wenger epäonnistui isossa hankinnassa – ”Kante halusi Arsenaliin”

© Kuva: Getty Images

Entinen Liverpoolin hyökkääjä Robbie Fowler kirjoitti Daily Mirrorin kolumnissaan, että N’Golo Kante tahtoi siirtyä Arsenaliin mielummin kuin Chelseaan.

Ranskan maajoukkuepelaaja on ehdottomasti kuulunut kauden parhaisiin hankintoihin. Hallitseva Valioliigan mestari Leicesteristä on lähellä uusia saman tempun tällä kertaa Lontoossa. Vedonlyöntiyhtiöt pitävät Kantea suurimpana suosikkina voittamaan sarjan parhaan pelaajan palkinnon kauden päätteeksi.

Fowler kirjoitti, että ennen 32 miljoonan punnan siirtoa Chelseaan, Kante oli lähellä siirtyä toiseen lontoolaisseuraan.

– Tiedän faktana, että N’Golo Kante tahtoi mennä Arsenaliin. Arsène Wenger halusi hänet, mutta ei saanut sopimusta tehtyä.

– En sano, että siirto kaatui palkkaneuvotteluiden takia, mutta siirto kaatui palkkaneuvoitteluiden takia.

Arsenal on tällä hetkellä Valioliigassa kuudentena. Sijoituksen myötä he jäisivät ensimmäisen kerran todella pitkään aikaan Mestarien liigan ulkopuolelle, mikä olisi taloudellisesti iso menetys. Kaiken järjen mukaan todella paljon isompi, mitä he olisivat joutuneet Kantelle maksamaan.

– Hän (Wenger) tietää, että pelaaja, jonka olisi pitänyt kirjoittaa sopimus heidän kanssaan kesällä, ei kirjoittanutkaan. Se on maksamassa heille isoa hintaa.

 


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!