Blaise Matuidin kerrotaan olevan tekemässä lähtöä Paris Saint-Germainista. 30-vuotiaan Ranskan maajoukkuemiehen sopimus päättyy kesällä 2018 ja tuoreiden tietojen mukaan hän ei ole allekirjoittamassa seuran tarjoamaa jatkosopimusta.

Ranskalaisen Le Parisien mukaan José Mourinho olisi kiinnostunut hankkimaan Matuidin tuomaan lisää leveyttä joukkueen keskikentälle. Kohta päättyvän sopimuksen myötä pelaajasta ei tarvisi maksaa lähellekkään täyttä hintaa ja tämän kerrotaan olevan syy, miksi portugalilaisvalmentaja tahtoo juuri Matuidin. Hinnan uskotaan olevan noin 15 miljoonaa euroa.

Michael Carrickin uskotaan jättävän Man Unitedin kesällä, joten Matuidi ottaisi hänen paikkansa joukkueesta. Siirron todennäköisyyttä kasvattaa Matuidin maajoukkuemiehen Paul Pogban pelaaminen Manchesterissa. Pelaajan kerrotaan houkutelleen maajoukkuekaveriaan siirtymään hänen kaverikseen Englantiin.

Matuidi on ollut pariisilaisjoukkueen avauskokoonpanossa tällä kaudella 31 kertaa. Maaleja ja maalisyöttöjä on kertynyt molempia kuusi kappaletta kaikki kilpailut mukaan lukien.