Toppari Martín Cáceres saattaa päätyä kaikkien aikojen kalleimmaksi Southampton-pelaajaksi, joka ei ole pelannut minuuttiakaan edustusjoukkueessa. Asiasta kertoo Daily Echo.

Uruguayn maajoukkueesta tuttu Cáceres liittyi Saintsin miehistöön helmikuun alussa. Toistaiseksi hän on päässyt pelaamaan vain seuran alle 23-vuotiaiden joukkueessa ja istunut edustusjoukkueen otteluissa penkillä.

Cáceresin, 30, sopimus ulottuu kauden loppuun saakka. Italialaismedian tietojen mukaan hän tienaa lyhyestä Southampton-ajastaan noin 700 000 puntaa eli vajaat 840 000 euroa.

Manageri Claude Puel on peluuttanut puolustuksen keskustassa Maya Yoshidaa ja Jack Stephensiä. Myös Virgil van Dijk on vähitellen toipumassa pelikuntoon.

Southamptonilla on jäljellä vielä seitsemän liigakamppailua ennen kauden päättymistä. Ne pelataan vain 27 päivän aikana.

Entisen Juventus-pelaajan Cáceresin edellisestä virallisesta pelistä on jo yli vuosi, sillä hän oli loukkaantuneena viime kauden lopussa. Mies muistetaan myös Barcelonan ja Sevillan riveistä.