Suomen entisen maajoukkuevahdin Jussi Jääskeläisen poika Will Jääskeläinen oli yksi kuudesta pelaajasta, joille Bolton Wanderers ei tarjonnut jatkosopimusta kauden päätteeksi.

Paikallislehti The Bolton News kuitenkin arvioi, että nuoremmalla Jääskeläisellä voi olla valoisa tulevaisuus lajin parissa.

”Olisi ollut tuhkimotarina nähdä Jussin pojan nousevan järjestelmästä ja tekevän uran Wanderersissa, mutta 18-vuotiaan on otettava askel taaksepäin ja kehityttävä ennen eteenpäin siirtymistä”, lehti kirjoittaa.

Jake Turnerin kehittyminen nuorisopuolella jätti Jääskeläisen oman kehittymisen varjoonsa, ja myös seuran siirtoembargo jätti tämän ulos edustusjoukkuekaavailuista reservimaalivahtina. Häntä pidetään erinomaisena laukausten torjujana, ja kun työmoraalikin on yhtä vahva kuin isällä, Jääskeläinen Juniorilla on ehdottomasti tarjottavaa lajille”.

Jääskeläinen Juniorilla on ehdottomasti tarjottavaa lajille.

Jääskeläinen allekirjoitti ammattilaissopimuksen kauden 2015–16 alussa, mutta hän ei pelannut ainuttakaan ottelua edustusjoukkueessa.

Jääskeläisen ohella Macron Stadiumilta lähtevät ainakin Reece Wabara, Lewis Buxton, Liam Trotter ja Tom Walker. Bolton nousi ensi kaudeksi takaisin Mestaruussarjaan.