Middlesbrough’n entisen hyökkääjän Bernie Slavenin mielestä Ryan Giggs ja Gary Neville voisivat muodostaa unelmien valmennuskaksikon sarjaporrasta alemmas putoavalle seuralle.

Louis van Gaalin apulaisluotsina Old Traffordilla toiminutta Giggsiä on pidetty yhtenä vahvimmista ehdokkaista Boron uudeksi manageriksi.

– OK, Giggsillä ei ole managerikokemusta, eikä hän ole myöskään luonteeltaan karismaattisin ihminen, Slaven sanoo Teesside Gazettessa.

– Neville kuitenkin on, ja mielestäni noiden kahden kombinaatio ja ehkä joku muu entinen Manchester Unitedin kaveri heidän kanssaan penkin päässä toimisi todella hyvin Boron kannalta, hän jatkaa.

Slaven kehuu, että Unitedin ”Class of ’92” -pelaajilla on jalat maassa. Hän sanoo näiden olevan rehellisiä ja suorapuheisia – ja saaneen oppinsa kenties kaikkien aikojen parhaalta managerilta Sir Alex Fergusonilta.

He rakastavat lajia aidosti, he haluavat pelata jalkapalloa oikealla tavalla, ja mikä tärkeintä, he ovat voittajia kaikin tavoin.

– He rakastavat lajia aidosti, he haluavat pelata jalkapalloa oikealla tavalla, ja mikä tärkeintä, he ovat voittajia kaikin tavoin.

Giggsin ja TV-kommentaattorina toimivan Nevillen saapuminen nostaisi Slavenin mukaan Boron profiilia ja vetovoimaa pelaajakauppojen kannalta.

– Nevillen vaikeudet Valenciassa eivät vaikuta mielipiteeseeni hänestä. Se työ olisi joka tapauksessa ollut erittäin vaativa. Olen sanonut aiemmin, että haluaisin nähdä Martin O’Neillin Boron managerina, mutta hän vaikuttaa olevan tyytyväinen Irlannin maajoukkueessa.