Pablo Zabaletan mukaan maanmies Manuel Lanzinin suostuttelut auttoivat häntä valitsemaan West Hamin. Argentiinalaispuolustajasta tulee virallisesti Hammersin pelaaja heinäkuun ensimmäisenä päivänä, kun hänen sopimuksensa Manchester Cityn kanssa päättyy.

– Juttelin muutaman kerran hänen kanssaan. On hienoa nähdä, että Manu pärjää noin hyvin. Kun West Ham osoitti kiinnostusta, oli hyvä paikka saada häneltä tietoa seurasta. Hän kertoi minulle hyviä asioita sekä seurasta että ihmisistä siellä. Hän myös nautti elämästään West Hamissa ja Lontoossa. Se tieto auttoi minua tekemään lopullisen päätöksen, Zabaleta paljasti West Hamin verkkosivuilla.

32-vuotiaalta Zabaletalta löytyy pitkä kokemus valioliigatasolta. Laitapuolustaja on pelannut 229 ottelua sarjassa ja voitti kaksi mestaruutta Cityssä.