Keväällä 2016 Valioliigan mestaruutta juhlineen Leicesterin pelaajat ovat asettaneet tämän kauden ensisijaiseksi tavoitteeksi sarjapaikan säilyttämisen.

Leicesterillä on tämän kauden neljästä liigaottelusta koossa yksi voitto ja kolme tappiota. Joukkue keikkuu niukasti putoamisviivan yläpuolella.

– Ihmiset sanovat jatkuvasti, mitä veikkaat Leicesterille, mutta en haluaisi panna mukaan pistemäärää, toppari Harry Maguire on kommentoinut.

– Tietysti liigassa pysyminen on tärkeintä, mutta meidän joukkueellamme olemme enemmän kuin kykeneviä siihen. Sitten on katsottava korkeammalle. Emme aio panna pistetavoitetta mihinkään. Otamme jokaisen kuukauden kerrallaan ja katsomme, mihin se meidät vie.

– Näimme pari kautta sitten, ettei koskaan voi tietää, mihin se voi viedä.

Myös laituri Marc Albrighton on sitä mieltä, että tuleville kuukausille kannattaa asettaa lyhyen tähtäimen tavoitteita. Liian kauas ei ole syytä tähyillä.

– Jos olet tietyssä ryhmässä, on aina katsottava sarjapaikan säilyttämistä ennen kaikkea. Kun se on hoidettu, sitten asetat seuraavan tavoitteen ja siirryt siihen, mitä uskot saavuttavasti sillä kaudella, Albrighton toteaa.

– Sen kanssa on oltava realistinen. Olemme sanoneet, että haluamme varmistaa sarjapaikan niin pian kuin mahdollista ja sitten siirrymme seuraavaan tavoitteeseemme.

Leicester selviytyi viime kaudella Mestarien liigan puolivälieriin. Manageri Craig Shakespeare on sanonut rohkeasti, että joukkue tavoittelee tällä kaudella europelipaikkaa.

Lähde: Leicester Mercury