Doncasterin manageri Darren Ferguson haluaa Liigacupin keskiviikkoillan Arsenal-ottelun pois alta, jotta hän pystyy keskittymään kurssin kääntämiseen Ykkösliigassa.

Kolmannen kierroksen vieraspeli Emiratesilla on ikimuistoinen ilta seuralle ja kannattajille, mutta Ferguson on enemmän huolissaan kuuden ottelun voitottoman putken katkaisemisesta liigakentälle.

– Totta puhuen olen iloinen sitten, kun tämä peli on saatu pois alta, Ferguson kommentoi The Starille.

– En usko, että se on vaikuttanut meihin. Enkä usko heidän miettineen sitä, että heidän pitää pelata hyvin, jotta he saavat pelata Arsenalin kotikentällä, hän jatkaa.

Doncaster Rovers FC

@drfc_official
DARREN FERGUSON | Tommy Rowe is fine, he probably had one of the best games in a long time against @SUFCOfficial on Sunday. #DRFC

– Arvonnasta lähtien olemme sanoneet sen olevan bonus. Teemme seuralle hieman rahaa, siitä tulee mahtava päivä faneille, mutta meidän on varmistuttava siitä, että menemme sinne mahdollisimman hyvällä itseluottamuksella.

Ferguson sanoo olevansa kahden vaiheilla kokoonpanovalintojensa kanssa, sillä käytännön asiat ovat mielessä.

– Ensimmäinen asia on se, että minun pitää tehdä oikea päätös. Jotkut eivät välttämättä saa enää koskaan toista mahdollisuutta pelata tuollaisella stadionilla. Jotkut voivat saada, nuorempien pelaajien urakehityksestä ei vielä tiedä. Ja toinen asia on nyt se, että meidän on voitettava Plymouth-peli.

Ferguson myöntää Sky Sportsin haastattelussa, että hän on kysynyt ottelun alla neuvoja isältään Sir Alex Fergusonilta. Hänen mukaansa Sir Alexin ja Arsenalin luotsin Arsène Wengerin välillä on valtava molemminpuolinen kunnioitus.

Lähde: Doncaster Free Press