Chris Gunter. Sanooko nimi mitään? Pitäisi sanoa, koska mies arvostettiin juuri Gareth Balen, Aaron Ramseyn ja kumppanien edelle.

Gunter valittiin Walesin vuoden jalkapalloilijaksi. Tätä ennen pytty oli mennyt neljä kertaa putkeen Balelle. Bale voitti palkinnon myös vuosina 2010 ja 2011. Siinä välissä Joe Allen kiilasi kertaalleen edelle.

Gunter on 28-vuotias laitapakki, joka pelaa leipätyökseen Readingissa. Hän on siis Anssi Jaakkolan joukkuekaveri. Gunter on ollut jo vuosikausien ajan Readingin käytetyimpiä pelaajia peliaikavertailussa. Ei mitään säkenöintiä, mutta tasaista puurtamista.

Kenties siitä vuoden pelaaja -palkintokin tuli, sillä Gunter on pelannut jokaisen Walesin maaottelun helmikuusta 2011 lähtien. Yhteensä maajoukkuepelejä on kertynyt vyölle 81.

Valioliigasta tutut pelaajatkin pokkasivat muutamia palkintoja. Liverpoolin Ben Woodburn valittiin vuoden nuoreksi pelaajaksi, ja Liverpool-legenda Ian Rushille puolestaan ojennettiin erityispalkinto. Stoken Allen taas valittiin fanien suosikkipelaajaksi.