Entinen Liverpool-hyökkääjä Dean Saunders näkee Sadio Manén seuralle Philippe Coutinhoa tärkeämpänä pelaajana. Senegalin maajoukkuelaituri on ollut kesän 2016 siirrostaan lähtien Redsin hyökkäyspään tehokkaimpia hahmoja.

Liverpool hylkäsi kesällä kolme Barcelonan tarjousta Coutinhosta. Jos kaksikosta pitäisi valita, Saunders pitäisi juurikin Manén.

– Jos kysyisittte kumman haluaisin mihin tahansa joukkueeseen, valitsisin Manén. Hänen loukkaantumisensa on suuri takaisku Liverpoolille, koska hänen nopeutensa on kentän parasta. Hän on mies, joka juoksee puolustuslinjojen taakse ja tekee Liverpoolista erilaisen, Saunders kehui Talksportille.

Mané on tehnyt Southamptonista Liverpooliin siirryttyään 16 maalia Valioliigassa ja kerännyt kahdeksan maalisyöttöä. Laituri on seuraavat kuusi viikkoa sivussa.