Lontoolaisen Chelsean voittokulku Mestarien liigan C-lohkossa päättyi, kun se joutui tyytymään keskiviikon kotiottelussaan 3–3-tasapeliin Roman kanssa.

Chelsean Eden Hazard ja Roman Edin Džeko tekivät viihdyttävässä kamppailussa kaksi maalia mieheen. Muut maalintekijät olivat isäntien David Luiz ja vieraiden Aleksandar Kolarov.

Antonio Conten miehistö on kolmen kierroksen jälkeen seitsemässä pisteessä. Asema on varsin vankka, sillä lohkokolmonen Atlético Madrid jäi omassa ottelussaan maalittomaan tasapeliin Karabahin kanssa ja on edelleen ilman voittoa.

OptaJoe

@OptaJoe
6 - Six of David Luiz's last seven goals for Chelsea in all competitions have come from outside the box. Ranger.

Viikonlopun Crystal Palace -ottelun väliin takareisivamman takia jättänyt kärkipelaaja Álvaro Morata palasi Chelsean avauskokoonpanoon. Hän pääsikin heti yrittämään viimeistelyä, mutta ei onnistunut ohittamaan maalivahtia.

Seuraavaa hyvää tilannettaan isännät eivät hukanneet, vaan keskikentällä pelannut Luiz laukoi pallon kierteellä ohi voimattoman maanmiehensä Alisson Beckerin. Peliä oli takana vain kymmenen minuuttia.

Tilanteessa Stamford Bridgen yleisö vaati Luizia laukomaan jo reilusta 30 metristä, mutta hän päätti yrittää syöttöä. Se ei löytänyt omaa pelaajaa, mutta Luiz täräytti irtopallon verkkoon.

Hazardin kuti viuhui ohi maalin ennen kuin Romalle avautui paikka toisessa päässä. Belgialaisvahti Thibaut Courtois torjui maanmiehensä Radja Nainggolanin yrityksen jaloillaan.

Carlo Ancelotti

@MrAncelotti
It's a pleasure to return to Stamford Bridge to enjoy a great Champions match #ucl #cfc #chelsea #asroma

Hazard kasvatti kotijohtoa 37. minuutilla nopean vastahyökkäksen päätteeksi, kun pallo tuli hänelle Moratalta hieman onnekkaan kimmokkeen seurauksena. Maali oli Hazardille ensimmäinen Mestarien liigassa sitten maaliskuun 2015.

Entinen Manchester Cityn pelaaja Kolarov pääsi kaventamaan soolonsa päätteeksi vielä ennen taukovihellystä.

Lisää uskoa maalista saanut Roma tuli toiselle puoliajalle väkevästi. Vajaan tunnin kohdalla Diego Perotti petasi paikan Kolaroville, mutta Courtois selvitti tilanteen.

Ottelun upein maali nähtiin 64. minuutilla, kun toinen entinen City-pelaaja Džeko pyssytti huikean volleymaalin Federico Fazion pitkän syötön jälkeen. Viitisen minuuttia myöhemmin sama mies oli asialla uudestaan ja puski vieraat johtoasemaan vapaapotkutilanteesta.

Chelsea osoitti kuitenkin luonnetta noustessaan vielä tasoihin. Hazard jatkoi pallon sisään 75. minuutilla Pedro Rodríguezin keskityksestä.

Mestarien liiga keskiviikkona:

FK Karabah-Atlético Madrid 0-0

Anderlecht-PSG 0-4 (0-2)
0-1 Kylian Mbappé (3′)
0-2 Edinson Cavani (44′)
0-3 Neymar (66′)
0-4 Angel Di María (88′)

Barcelona-Olympiakos 3-1 (0-1)
1-0 Dimitrios Nikolaou om. (18′)
Barcelona ulosajo, Gerard Piqué (42′)
2-0 Lionel Messi (61′)
3-0 Lucas Digne (64′)
3-1 Dimitrios Nikolaou (90′)

Bayern München-Celtic 3-0 (2-0)
1-0 Thomas Müller (17′)
2-0 Joshua Kimmich (29′)
3-0 Mats Hummels (51′)

Benfica-Manchester United 0-1 (0-0)
0-1 Marcus Rashford (64′)
Ulosajo Benfica, Luisao (90’+2)

Chelsea-AS Roma 3-3 (2-1)
1-0 David Luiz (11′)
2-0 Eden Hazard (37′)
2-1 Aleksandar Kolarov (40′)
2-2 Edin Dzeko (64′)
2-3 Edin Dzeko (70′)
3-3 Eden Hazard (75′)

TsSKA Moskova-Basel 0-2 (0-1)
0-1 Taulant Xhaka (29′)
0-2 Dimitri Oberlin (90′)

Juventus-Sporting Lissabon 2-1 (1-1)
0-1 Alex Sandro om. (12′)
1-1 Miralem Pjanic (29′)
2-1 Mario Mandzukic (84′)


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!