West Bromwich saa kiittää tunnettua saksalaislääkäriä Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrtia Nacer Chadlin toipumisesta huippuvireeseen, uutisoi Birmingham Mail verkkosivuillaan.

Alkukauden sivussa ollut Chadli palasi ryminällä tehden upean vapaapotkumaalin maanantain vieraspelissä Leicesteriä vastaan. Hänen pelaamisensa oli kuitenkin ollut hyvin epävarmaa kroonisen selkäkivun takia.

Müller-Wohlfahrt tunnetaan muun muassa siitä, että hän on käyttänyt vuohen verta takareisivaivojen hoidossa.

– Hän ei ruiskuttanut minuun vuohen verta. Jos se olisi ollut verta, olisin tiennyt sen. Kyse on hoidosta, jossa hän antaa ruiskeen selkään, Belgian maajoukkuemies Chadli sanoo.

– Sitten tapaat kiropraktikon harjoitteiden merkeissä ja jatkat sen tekemistä, jotta selkä vahvistuu ja tulee paremmaksi. Kyse ei ole vain ruiskeesta, joka tekee sinusta paremman.

Chadli kertoo tunteneensa Müller-Wohlfartin vuosien ajan, koska selkävaivat kiusasivat häntä jo Tottenhamin-aikoina.

– Kyse ei ole siitä, että käyttäisin sitä vain nyt. Olen käyttänyt sitä vuosia, siitä lähtien kun olin Spursissa. Se on vanha hoitokeino, ei vain injektio. Minun pitää tavata kiropraktikoita, fysioterapeutteja ja tehdä sellaisia juttuja.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!