Evertonin hyökkääjän Nikola Vlašićin mukaan seura ei halunnut hänen kantavan pelinumeroa 19 Goodison Parkilla, koska sitä pidettiin vapaana Diego Costaa varten.

Costa yhdistettiin siirtohuhuissa muun muassa Evertoniin, kun kävi selväksi, ettei hänen uransa jatku Chelsean riveissä.

Pelaaja siirtyi lopulta espanjalaisseura Atlético Madridiin, vaikka hän on siirtokiellon takia pelikelpoinen vasta ensi vuoden alussa.

Hajduk Splitistä kymmenellä miljoonalla punnalla hankittu Vlašić valitsi itselleen numeron 27.

– Numero 27 oli vapaa. Halusin numeron 8, mutta se on Ross Barkleylla, kun taas seura piti numeroa 19 vapaana Diego Costalle, Vlašić kommentoi 24satalle.

– Olen pahoillani (Ronald) Koemanin potkuista, koska hän osti minut ja meidän välillämme oli todella hyvä suhde, mutta sellaista on jalkapallo, hän jatkoi.

– Everton on mahtava seura Jordan Pickfordin, Dominic Calvert-Lewinin, Ademola Lookmanin, Tom Daviesin ja minun kaltaisille nuorille pelaajille. Me kaikki saamme mahdollisuuksia. Olen tyytyväinen.

Lähde: Goal


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!