Shay Given uskoo Newcastlen voivan liittyä Valioliigan suurten joukkoon, jos seuran myynti Amanda Staveleylle onnistuu. Harakat tällä hetkellä omistava Mike Ashley pyrkii parhaillaan kauppaamaan seuraa.

Liikenainen Staveley on nähty brittimedioissa ykkösehdokkaana.

– Toivottavasti seura vaihtaa omistajaa. En ymmärrä, miksi Ashley edes osti sen. Oikealla rahoituksella seura voi mennä minne haluaa. Stadion ja fanipohja jo löytyy. En tiedä Staveleysta mitään, mutta kuulin hänellä olevan perhettä alueella. Jos hän ottaa ohjat, on realistista odottaa Newcastlesta Manchester Cityn kokoista seuraa, entinen maalivahti kommentoi The Telegraphille.

– Katsokaa missä City oli ennen Sheikh Mansouria. He pyörivät Valioliigan peräpäässä. Nyt he ovat suosikkeja Mestarien liigan ja ehkä Valioliigankin voittajaksi. Newcastlen omistajanvaihdos ei muuttaisi asioita näin nopeasti, mutta heillä on Rafael Benítezin myötä oikea manageri. Jos hänelle annetaan tammikuussa ja kesällä tarpeeksi suuri budjetti, muutos voi nopeutua huomattavasti.

Given pelasi Newcastlessa joukkueen edellisinä kulta-aikoina. Seura pelasi tuolloin jopa Mestarien liigaa.

Valioliigaan Mestaruussarjasta palannut Newcastle on aloittanut kauden loistokkaasti. Joukkue on sarjassa seitsemäntenä.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!