Southampton joutuu tulemaan sunnuntaisessa vieraspelissään sarjanousija Brightonia vastaan ilman ennätyshankintaansa Mario Leminaa. Juventuksesta kesällä hankittu keskikenttäpelaaja loukkasi viikolla harjoituksissa nilkkaansa.

Lemina on sopeutunut Valioliigaan hienosti ja hänestä on tullut nopeasti yksi Saintsin keskikentän avainpelaajista. Menetys onkin tuntuva. Valmentaja Mauricio Pellegrino ei kuitenkaan vielä arvioi, kuinka pitkään gabonilainen on sivussa tositoimista.

– En tiedä, kuinka pitkään hän on loukkaantuneena. Hänellä on nilkkavamma, Pellegrino tiedotti lehdistötilaisuudessa Sky Sportsin mukaan.

– Hän on sentyyppinen pelaaja, jota kokoonpanossamme ei ollut. Siksi hankimmekin hänet. Pystymme kuitenkin korvaamaan hänet, mutta ehkä vähän eri tavalla.

– Kun menetämme pallon hyökkäyskolmanneksella, järjestäydymme paremmin, kun Mario on kentällä, Pellegrino tarkentaa.

Peliajasta toiveita elättelee marokkolainen Sofiane Boufal, joka teki viime viikonloppuna West Bromwichia vastaan kierroksen komeimman maalin. Soolo oli epäilemättä yksi koko alkukauden hienoimmista osumista.

Southamptonin aiempi ennätyshankinta Boufal tuuletti maaliaan managerin nenän alla, ilmeisesti peliajan vähyyttään protestoidakseen. Reaktio ei jäänyt Pellegrinolta huomaamatta.

– Juttelin hänen kanssaan, mutta keskustelun sisältö on henkilökohtaista. Olen joka tapauksessa iloinen siitä, miten hän on pelannut viime otteluissa.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!