Englanti on alle 17-vuotiaiden maailmanmestari.

Englanti kaatoi loppuottelussa Espanjan maalein 5-2. Ottelu oli sikäli erikoinen, että Espanja johti ottelua Sergio Gómezin tuplalla 2-0 vielä juuri ennen taukoa.

Välierässä hattutempun Brasiliaa vastaan takonut Liverpoolin Rhian Brewster aloitti Englannin kirin 44. minuutilla. Wolvesin Morgan Gibbs-White tasoitti vajaan tunnin kohdalla. Manchester Cityn Phil Foden vei Englannin ensimmäistä kertaa finaalissa johtoon 69. minuutilla, ja ottelun lopussa Chelsean Marc Guehi sekä Foden kaunistelivat loppulukemat 5-2:een.

Turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin Foden. Maalipörssin puolestaan voitti Brewster, joka paukutti kisoissa yhteensä kahdeksan maalia.

Viimeinen vuosi on ollut Englannilta suorastaan huimaa tykitystä eri ikäluokkien arvoturnauksissa. Englanti on kruunattu mestariksi U20-ikäluokan MM-kisoissa ja U19-ikäluokan EM-kisoissa. Lisäksi alle 17-vuotiaissa Englanti eteni EM-kisojen finaaliin ja alle 21-vuotiaiden EM-turnauksessa maa ylsi välieriin.

U17, MM-finaali

Englanti-Espanja 5-2 (1-2)
0-1 Sergio Gómez (10.)
0-2 Sergio Gómez (31.)
1-2 Rhian Brewster (44.)
2-2 Morgan Gibbs-White (58.)
3-2 Phil Foden (69.)
4-2 Marc Guehi (84.)
5-2 Phil Foden (88.)