Englannin jalkapalloliiton kurinpitokomitealta vaaditaan toimia viikonlopun valioliigaottelun vuoksi.

Lauantaina pelatussa Watfordin ja Stoken välisessä ottelussa nähtiin lisäajalla ruma temppu Troy Deeneyltä. Kun ottelu oli juuri päättymässä, Deeney otti yhteen Stoken Joe Allenin kanssa. Alkoi sanaharkka, ja Deeney tarttui rajusti Allenia kiinni päästä. Videokuvasta nähdään, miten Allenia huomattavasti suurikokoisempi Deeney vielä puristi peukalonsa Allenin kasvoihin.

Deeney ja Allen saivat molemmat tilanteesta varoituksen. Urallaan 329 valioliigaottelua viheltänyt entinen erotuomari Graham Poll suorastaan järkyttyi nähtyään videomateriaalin.

– Siitä ei annettu punaista korttia, koska tilanne tapahtui [erotuomari] Michael Oliverin selkäpuolella, Poll sanoi BT Sportille.

– Olemme nähneet tilanteesta hyvin tarkkoja kuvia. Hidastuksen perusteella se oli ihan kuvottava [temppu]. Se mitä hän [Deeney] tekee tilanteessa, on todella, todella ikävää.

– Hän työntää peukalonsa Joe Allenin poskiin. Katsokaa Deeneyn ilmettä: hän haluaa vahingoittaa Allenia. Se oli kamala hetki.

– Odotan ja toivon, että Deeney saa pelikieltoa.

Kerta ei ole ensimmäinen, kun Deeney on otsikoissa. Aiemmin tällä kaudella hän haukkui Arsenalia munattomaksi (lue tästä). Eikä sanoissa vielä mitään, Deeney on ollut myös vankilassa. Viitisen vuotta sitten mies sai tuomion potkittuaan tappelun tiimellyksessä erästä miestä päähän.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!