Englanti pokkasi maailmanmestaruuden alle 17-vuotiaiden ikäluokassa. Entinen Liverpoolin ja Englannin maajoukkueen pelaaja Danny Murphy kritisoi voimakkaasti maailmanmestarien käyttäytymistä.

Englannin joukkue poseerasi mitalit kaulassa joukkueena muuten normaalisti, mutta paidat oli käännetty toisin päin. Kuvissa näkyivät siis pelaajien nimet ja numerot, kun taas Englannin maajoukkueen logo oli selkäpuolella kameroiden ulottumattomissa.

Murphy ei katsonut tempausta hyvällä.

– Kuvissa, joissa he juhlivat maailmanmestaruutta, ei näy Englannin logoa. Mielestäni se on väärin, Murphy sanoi talkSPORT:ille

– He kaikki ovat [kuvissa] kääntäneet paitansa väärin päin, koska he haluavat nimensä näkyviin jotta koko maailma näkee keitä he ovat.

– He kaikki ovat niin, että: ”Olen hyvä pelaaja matkalla ylös, katsokaa minua.” Juuri se on vialla yhteiskunnassa.

– He miettivät samalla sekä kuuluisuutta että jalkapalloilijana olemista. Mielestäni se on tässä se puheenaihe.

– He pelasivat hämmästyttävän hyvin, ja he ovat olleet fantastisessa valmennuksessa. He pelasivat vapautuneesti ja kaikkien pitäisi olla iloisia kun tuollaista näkee Englannin maajoukkueessa. Minäkin olin ylpeä.

– Osa noista pelaajista voi päätyä supertähdiksi. Puhumme huikeista lahjakkuuksista. Mutta se, ettei Englannin logo näy kuvissa, kertoo paljon.

– Se, että he haluavat nimensä paitojen etupuolelle jotta ihmiset tietävät keitä he ovat… Eivät he ole väärässä, mutta tuossa hetkessä se oli väärin tehty.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!