Saksalaisen SportBildin mukaan Pep Guardiola tahtoo hankkia Joshua Kimmichin entisestä seurastaan Bayern Münchenista.

22-vuotiasta saksalaispelaajaa on huhuttu Etihad Stadiumille jo aiemminkin, mutta nyt lähteen mukaan City valmistautuu tekemään konkreettista tarjousta.

Guardiola hankki Kimmichin Bayerniin kesällä 2015 noin 8,5 miljoonalla eurolla. Tällä kertaa hänen ostaminen ei onnistuisi ihan yhtä halvalla, sillä lähde mainitsi 50 miljoonan euron siirtokorvauksen. Tämäkään summa ei kuitenkaan vakuuta saksalaisseuran urheilutoimenjohtaja Michael Reschkea, jonka korviin kyseinen huhu on jo kantautunut.

– Joshua on paljon arvokkaampi ja uskon, että FC Bayern ei luopuisi Joshuasta 50 miljoonalla eurolla.

Oikeana laitapuolustajana, keskikentän keskellä ja topparina pelaava Kimmich on myös herättänyt erään toisen Guardiolalle tutun seuran kiinnostuksen, sillä myös FC Barcelonan kerrotaan olevan kilpailussa mukana.

Kimmich on iästään huolimatta pelannut Saksan maajoukkueessa jo 24 ottelua. Bayern Münchenissa hän kuuluu avainpelaajien joukkoon ja tästä kertoo muun muassa se, että hän on pelannut Bundesliigassa joukkueensa jokaisessa pelissä.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!