Evertonin entinen keskikenttämies Thomas Gravesen tunnetaan erittäin värikkäänä persoonana. Hänen ex-joukkuekaverinsa James McFadden paljastaa nyt, millaista oli pelaaminen samassa joukkueessa tanskalaisen kanssa.

Gravesen vietti Goodison Parkilla yhteensä kuusi vuotta. Hän ripusti nappulakengät naulaan 33 vuoden iässä vuonna 2009.

– Tommy Gravesen oli uskomaton. Hänellä ei ollut suodatinta, hän oli pelottava, McFadden kertoo Open Goalin Si Ferryn haastattelussa.

– Hän oli mentaalitapaus. Hän vain oli erilainen kaveri. Hän oli henkilö, jota ryhmässä – no – pyrkii välttämään. Hän oli kaikkein hyperaktiivisin kaveri. Koko ajan. Kahden kesken hän oli hyvä tyyppi, mutta ryhmässä hän oli painajainen, skotti jatkaa.

McFadden muistaa, kuinka Gravesen heitteli 60-vuotiasta Jimmy Lumsdenia fysioterapeutin pöydän yli.

– Hänellä oli hullu tanskalainen scouse-murre. Kerran hän toi mukanaan värikuula-aseen ja alkoi vain ampua ihmisiä. Yhtenä päivänä hän toi ilotulitteita.

McFaddenin mukaan fysioterapeutti juoksi harjoituskentän laidalla loukkaantuneiden pelaajien kanssa, kun alkoi tapahtua.

– Tommy tuli ison raketin kanssa ja ampui sen suoraan häntä kohti.

Lähde: Liverpool Echo


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!