Burnleyn keskikenttäpelaaja Jack Cork myöntää olleensa äimän käkenä, kun hän sai tietää kutsusta Englannin A-maajoukkueeseen.

Päävalmentaja Gareth Southgate valitsi 28-vuotiaan Corkin ryhmään, joka kohtaa Saksan perjantaina ja Brasilian tiistaina.

– Olen todella, todella onnellinen. En oikeastaan pysty sanoin kuvailemaan sitä, Cork toteaa Lancashire Telegraphin mukaan.

– Meillä on ollut hyvä kauden alku, ja luultavasti montaa parempaa mahdollisuutta päästä Englannin joukkueeseen ei tule, koska meillä menee niin hyvin.

Cork sai tietää ilouutisen tiistaiaamuna. Mies joutui perumaan lomamatkansa, joka hänellä oli suunniteltuna maaottelutauon ajalle.

– Elämässä joutuu tekemään huonompiakin päätöksiä! Odotin innolla pääseväni viettämään muutaman päivän perheen kanssa kauden alun ja kovan työnteon jälkeen. Se on kuitenkin hyvä palkinto, ja olen vain todella onnellinen.

Burnleyn managerin Sean Dychen mukaan Corkin nouseminen maajoukkueeseen on jälleen yksi virstanpylväs pikkuseuralle.

– Se on mahtavaa hänen kannaltaan ja ansaittu kutsu. Olimme erittäin tyytyväisiä, kun onnistuimme hankkimaan Jackin. Hän on suorituksillaan osoittanut täsmälleen sen.

Cork siirtyi kesällä Swanseasta Burnleyn riveihin kahdeksalla miljoonalla punnalla.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!