West Bromwich joutuu tulemaan lähiaikoina toimeen ilman ennätyshankinta Nacer Chadlia, joka loukkaantui palattuaan maajoukkuekomennukselta.

Belgian paidassa Meksikoa ja Japania vastaan pelannut Chadli loukkasi reitensä torstain harjoituksissa. Manageri Tony Pulis uskoo, että keskenkuntoisen pelaajan loukkaantumisen taustalla on kaksi pelattua ottelua lyhyen ajan sisällä.

– Olemme pettyneitä siihen, että hän pelasi kaksi 90-minuuttista ja loukkaantui torstaina harjoituksissa. Se jättää hänet sivuun lähitulevaisuuden otteluista, Pulis kertoo WBA:n verkkosivuilla.

– Se on hyvin, hyvin valitettavaa myös meille jalkapalloseurana. Hän kävi kuvauksessa, ja hänellä todettiin repeämä.

Chadli on pelannut tällä kaudella vain 161 minuuttia Valioliigassa. Monen mielestä miehen pitäisi olla paljon suuremmassa roolissa – etenkin sen jälkeen, kun hän viimeisteli upean maalin Leicesterin verkkoon.

Pulis onkin joutunut selittämään julkisesti, miksi Chadli ei ole ollut avauskokoonpanossa.

– Puhuin Chadsin kanssa, ja hän tuntee olevansa 60-prosenttisessa kunnossa. Hän ei tunne olevansa 100-prosenttisessa kunnossa, ja sen voi ymmärtää, Pulis kommentoi aiemmin Birmingham Mailin mukaan.

– Häneltä jäi pre-season väliin. Hän kohtasi kaiken sen Swansea-spekulaation, joka vaikutti häneen kauden parin ensimmäisen viikon aikana, ja on sellaisia ihmisiä, joilla on ollut loukkaantumisia. Niissä kahdessa ottelussa, joissa hän on pelannut, hän ei ole tuntenut itseään teräväksi.