Englannin kolmannella sarjatasolla, League Onessa, pelaavaa Plymouth Argylea on viime aikoina koetellut uskomattoman huono tuuri.

Plymouth menetti tiistaina jo neljännen maalivahtinsa sairastuvalle, kun junioreista edustusjoukkueeseen nostetun Michael Cooperin sormi meni sijoiltaan harjoituksissa. Cooperin loukkaantumisen myötä juniorijoukkueen kakkosvahti Max Childs nostettiin vaihtopenkille tiistaina Northamptonia vastaan pelattuun otteluun, jonka Plymouth voitti 2-0.

Joukkueen maalia vartioi 2-0-voitossa lainamaalivahti Remi Matthews, joka pelasi ottelussa polvivaivaisena. Plymouthin oli anottava erikoislupaa, jotta seura saisi lainattua Matthewsin Norwichilta siirtoikkunan ulkopuolella.

Seuraavan kerran Plymouth voi kuitenkin tehdä muutoksia joukkueeseensa vasta tammikuun siirtoaikana.

– En ole ikinä kokenut vastaavaa managerina, kertoi Plymouth Argylen käskyttäjä Derek Adams BBC:lle.

– En ollut uskoa sitä, kun sain soiton eilen (tiistaina). Kysyin, että onko meidän mahdollistaa ottaa toinen maalivahti, mutta vastaus oli ”ei”, koska meillä on Remi, joten meidän on jatkettava tällä tavoin tammikuuhun asti.

Plymouthin ykkösmaalivahti Luke McCormick ei ole pelannut nilkkavaivan takia sitten syyskuun lopun. Kakkosvahti Kyle Letheren loukkasi reitensä viime kuussa ja on sivussa jouluun asti. Kolmosvaihtoehto Robbert te Loekella taas on ongelmia selkänsä kanssa.