Bristol Cityn islantilaispelaaja Hordur Magnusson odottaa innolla entisen joukkuetoverinsa Paul Pogban Manchester Unitedin kohtaamista keskiviikon Liigacupin puolivälierässä. Puolustaja ystävystyi ranskalaisen kanssa, kun keskikenttäpelaaja saapui vuonna 2012 Juventukseen.

Juventuksen akatemiassa ollut Magnusson ei koskaan selvinnyt seuran edustukseen asti, mutta videopelituokiot Pogban kanssa jäivät silti muistoihin. Islantilainen useimmiten hävisi United-pelaajalle.

– Hän ei puhunut italiaa, mutta minä puhuin, joten autoin häntä. Yritin auttaa häntä pääsemään sisään italialaiseen jalkapalloon. Vietin paljon aikaa Paulin kotona vain hengailemassa, nauttimassa elämässä ja pelaamassa Playstationia tai NBA:ta Xboxilla. Hän voitti aina, mutta se oli silti hauskaa, Magnusson kertoi Daily Expressin haastattelussa.

Pogba vapautuu illan Bristol-otteluun pelikiellostaan. Magnusson kertoo Pogban persoonan kentällä olevan hyvin erilainen kuin siviilissä.

– Hän on hauskaa seuraa, kun hän ei ole pelaamassa. Työskennellessään hän on todella vakava. Hän on todellinen joukkuepelaaja ja joukkue tulee aina hänen kohdallaan ensin. Hän on todella nöyrä ja haluaa oppia valmentajiltaan ja joukkuetovereilta, erityisesti heiltä, jotka ovat kokeneempia kuin hän.