Southampton sai käytettäväkseen noin 80 miljoonaa euroa tammikuun siirtomarkkinoille, kun se myi puolustajansa Virgil van Dijkin kyseisellä summalla Liverpooliin.

The Telehraphin mukaan seura tavoittelee van Dijkista saaduilla rahoilla kolmen vahvistuksen hankkimista, joista tärkein lienee korvaaja hollantilaispuolustajalle.

Lähde uutisoi, että tuohon rooliin vahvinten on ehdolla Swansean Alfie Mawson. 23-vuotias toppari teki viime kaudella läpimurtonsa ja Englannin nuorisomaajoukkueissa vastuuta saanut puolustaja on alkanut kolkutella ovia jo A-maajoukkueeseenkin.

Mawsonin lisäksi lähde nosti esiin kaksi muuta nimeä. Koko kolmikon nimekkäin kaappaus olisi Liverpoolin Daniel Sturridge, mutta myös Ryan Sessegnonin hankinta olisi kova temppu, sillä hänen perässään kerrotaan olevan muun muassa Manchester United, Tottenham ja espanjalaisseura Real Madrid.

Sturridge on jäänyt tällä kaudella pieneen rooliin Jürgen Kloppin alaisuudessa. Hän on päässyt kentälle Valioliigassa yhdeksän kertaa ja avauskokoonpanoon hän on mahtunut vain viidesti. Heikosta kaudesta huolimatta 28-vuotias hyökkääjä on osoittanut olevansa parhaimmillaan erinomainen hyökkääjä. Hän on tehnyt maalirikkaimmalla Valioliiga-kaudellaan 22 osumaa.

17-vuotias Sessegnon on puolestaan yksi Englannin kiinnostavimpia nuorukaisia. Iästään huolimatta laitapuolustajana ja -hyökkääjänä viihtyvä nuorukainen on ollut tällä kaudella yksi Fulhamin parhaista pelaajista.