West Bromwich on voittanut vain kaksi kauden 20 valioliigapelistään ja majailee sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Edessä olevaa putoamiskamppailua ei helpota lainkaan se, että Baggies joutuu tulemaan seuraavat kaksi kuukautta toimeen ilman belgialaista keskikenttäpelaajaansa Nacer Chadlia.

Chadli loukkasi reittään joulun alla pelatussa ottelussa Stokea vastaan (tappio maalein 1-3). Hän oli kärsinnyt samasta vammasta jo aiemmin syksyn aikana. Uusiutunut vaiva pakottanee WBA:n etsimään korvaajaa tammikuun siirtomarkkinoilta.

– Nacerin vamma näyttää yhtä pahalta kuin se alkuperäinenkin, West Bromin manageri Alan Pardew totesi Sky Sportsille.

– Hän tulee luultavasti olemaan sivussa vuoden kaksi ensimmäistä kuukautta. Se on meille iso takaisku. Sanoin jo Stoke-pelin jälkeen, että se oli meille kovempi kolaus kuin itse pelin lopputulos.

– Nyt meidän täytyy pohtia toimia tammikuussa, sillä Chadli on tietysti laadukas pelaaja, joka on sivussa huomattavan pitkän ajan.

Tapaninpäivän ottelussa Evertonia vastaan puolestaan loukkaantui Salomon Rondon. Venezuelalainen on luultavasti sivussa West Bromin kahdesta seuraavasta ottelusta, mutta sen pidemmäksi sairausloman ei pitäisi venyä.

Nacer Chadli on pystynyt pelaamaan tällä kaudella vain kolmessa valioliigaottelussa. Näissä otteluissa on syntynyt yksi maali.

West Brom kohtaa seuravassa ottelussaan uudenvuodenaattona Arsenalin.