Useiden lähteiden mukaan Newcastlen ykköstavoite tammikuun siirtomarkkinoilla on hankkia uusi keskushyökkääjä. Sky Sportsin mukaan Rafael Benítez on löytänyt haluamansa ja hän on Feyenoordin Nicolai Jörgensen.

27-vuotias Tanskan maajoukkuehyökkääjä on edustanut urallaan muun muassa Bayer Leverkusenia ja FC Kööpenhaminaa. Nykyisessä seurassaan hän on pelannut 61 ottelua ja tehnyt tehoja lähes yksi per ottelu -tahdilla, sillä hänellä on kasassa 34 maalia ja 20 maalisyöttöä.

Sky Sportsin mukaan Newcastle on tehnyt Jörgensenistä jo kaksi tarjousta, joista jälkimmäinen oli 15 miljoonaa puntaa (noin 17 miljoonaa euroa). Feyenoordin kerrotaan asettaneen pelaajalleen 20 miljoonan punnan (noin 23 miljoonan euron) hintalapun.

Jörgensen on debytoinut Tanskan A-maajoukkueessa jo 20-vuotiaana ja nyt hän kuuluu joukkueen avainpelaajiin. Maa eteni ensi kesän MM-kisoihin kukistamalla syksyllä jatkokarsinnoissa Irlannin yhteismaalein 5-1.