Newcastlen manageri Rafael Benítez on pyrkinyt sinnikkäästä vahvistamaan joukkueensa hyökkäyspäätä tammikuun siirtoikkunassa, mutta vielä kauppoja ei ole saatu maaliin. Tähtäimessä on etenkin Feyenoordin tanskalaishyökkääjä Nicolai Jörgensen.

Feyenoord pyytää 27-vuotiaasta kärkimiehestä tiettävästi 22,7 miljoonaa euroa – Newcastlen historian ennätyssummaa – eikä Newcastle ole ollut vielä valmis tuohon summaan venymään. Harakoiden leirissä oli toivottu Jörgensenin irtoavan noin 16 miljoonalla eurolla, ja nyt tarjousta on nostettu jo 17 miljoonaan.

[readmore from=Newcastle]

Aikaa siirron viimeistelyyn on vain keskiviikkoiltaan asti, mutta Benítez on yhä toiveikas, että kauppa saadaan maaliin.

– Halusin saada hankintani tehtyä tammikuun 15:een tai 20:een päivään mennessä, mutta on meillä vielä aikaa, Benítez totesi sunnuntaina The Timesin mukaan.

– Fanimme ovat fiksuja ja tietävät, mitä on tekeillä. Meidän täytyy pitää huolta siitä, etten tuota heille pettymystä. Haluamme pysyä samalla aaltopituudella ja tehdä kovasti töitä parantaaksemme joukkuetta.