Manchester Unitedin monivuotinen luottopelaaja Wayne Rooney oli vieraana Sky Sportsin Monday Night Football -ohjelmassa. Keskustelua riitti muun muassa Unitedin entisistä maalitykeistä, Cristiano Ronaldosta sekä Ruud van Nistelrooysta.

Ronaldo ja van Nistelrooy eivät tulleet kovinkaan hyvin toimeen keskenään. Van Nistelrooy ei tykännyt pelata Ronaldon kanssa. Yksi syy siihen oli molempien pelimiesten kanssa Unitedissa pelanneen Rooneyn mukaan se, ettei Nistelrooyn ja Ronaldon pelityylit kohdanneet.

– Uskon, että Ruud (van Nistelrooy) oli tottunut David Beckhamiin ja saamaan palloja Ryan Giggsiltä. Hän halusi saada keskityksiä boksiin ja päättää hyökkäyksiä sitä kautta, Rooney sanoi.

Rooneyn mukaan Ronaldo pelasi eri tavalla kuin edeltävät laiturit Unitedissa. Ronaldo tykkäsi haastaa puolustajia ja leikata itse laidalta sisään, kun taas esimerkiksi Beckham ja Giggs lähettivät nappikeskityksiä, joita hollantilaishyökkääjä tykkäsi jatkaa maaliin.

– Cristiano alkoi enemmän haastamaan puolustajia ja hän (van Nistelrooy) turhautui siihen. Ja uskon, että silloin oli oikea aika Ruudille siirtyä ja minun kaltaiset pelaajat, Cristiano sekä Darren Fletcher, nousimme esiin ja olimme seuran uusi sukupolvi, Rooney kertoi.