AFC Ajaxista kesällä Evertoniin vajaalla 30 miljoonalla eurolla siirtynyt Davy Klaassen on osoittautunut yhdeksi kauden huonoimmista hankinnoista. 25-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut Valioliigassa vain neljässä ottelussa, joista viimeisimmän päivämäärä oli 23.9.2017.

Evertonin seurahistorian kuudenneksi kallein hankinta ei ole edes mahtunut joukkueen kokoonpanoon sarjaotteluissa sitten lokakuun. Nyt joukkueen valmentaja Sam Allardyce kommentoi pelaajan tilannetta Goodison Parkilla.

– Tällä hetkellä Davy Klaassen tulee harjoituksiin ja tekee kaikki säännöllisesti niin hyvin kuin pystyy. Hän ei ole mököttäjä. Hän antaa kaikkensa jokaisissa harjoituksissa, Allardyce sanoi Liverpool Echon mukaan.

– Tällä hetkellä näemme pelaajien ominaisuuksia, mutta emme ole nähneet Davyllä sellaisia ominaisuuksia, jotka rohkaisisi meitä laittamaan hänet kentälle.

– Hän on kovassa kilpailutilanteessa ja kova kilpailu on jotain, mitä hänen täytyy hyväksyä. Hänen täytyy yrittää parhaansa ja kehittyä, jotta mahdollisuuden tullessa hän pystyy käyttämään sen. Ehkä jossain vaiheessa tulemme antamaan hänelle tilaisuuden.