Chelsean maalivahti Thibaut Courtois’n tulevaisuus on puhuttanut lontoolaisseurassa pitkään.

Belgialaisen nykyinen sopimus päättyy kesällä 2019 ja hän on avoimesti puhunut kaipaavansa Espanjassa asuvaa perhettään. Osat huhuista ovat viemässä 25-vuotiasta torjujaa pois Stamford Bridgeltä jo tämän kauden jälkeen, kun muun muassa Real Madridin uskotaan tavoittelevan häntä.

Italialaisen Corriere dello Sportin mukaan Chelsealla on jo suunnitelma Courtois’n lähdön varalta. Sen kerrotaan tarkkailevan AC Milanin 19-vuotiasta ykkösmaalivahti Gianluigi Donnarummaa.

Nuorukaista pidetään yleisesti ottaen maailman lupaavimpana maalivahtina. Hän on iästään huolimatta torjunut huipputasolla jo monta kautta. Donnarummasta kaavaillaan muun muassa manttelinperijää Italian maajoukkueen pitkäaikaiselle luottotorjujalle Gianluigi Buffonille, jonka upea ura tulee todennäköisesti päättymään tämän kauden jälkeen.

Donnarumman sopimus AC Milanin kanssa on voimassa vuoteen 2021 asti, joten halvaksi huippuagentti Mino Raiolan talliin kuuluvan nuorukaisen hankkiminen ei tulisi. Lontoolaisseuran uskotaan kuitenkin olevan valmis panostamaan häneen, jos se menettää Courtois’n.