West Bromwich Albionin tilanne Valioliigassa on todella vaikea. Sarjakautta on jäljellä joukkueesta riippuen enää seitsemän tai kahdeksan ottelua ja Alan Pardewin ryhmä löytyy viimeiseltä sijalta. Matkaa putoamisviivan yläpuolelle on kymmenen pistettä.

West Brom kaipaa kipeästi piristysruisketta, sillä edellisestä kymmenestä ottelustaan se on hävinnyt jopa kahdeksan. Suurimmat ongelmat ovat olleet hyökkäyspäässä, sillä joukkue on tehnyt vähiten maaleja koko sarjassa.

Pian Pardew saa onnekseen käyttöön kaksi pelaajaa, jotka voivat tuoda helpotusta yläkerran ongelmiin. Tammikuussa Liverpoolista lainalle tullut Daniel Sturridge loukkaantui, kun oli ollut sarjaotteluissa kentällä uuden joukkueensa kanssa yhteensä vain 78 minuuttia. Sturridgen reisivamma on vihdoin parantumassa ja englantilaishyökkääjän uskotaan palaavan pelikentille huhtikuun alussa.

Myös Belgian maajoukkueen Nacer Chadli on kuntoutumassa pitkään vaivanneesta reisivammastaan. 28-vuotias laitahyökkääjä on pelannut tällä kaudella vain kolmessa Valioliiga-ottelussa, mutta hän saattaa olla West Bromin kokoonpanossa jo lauantain kamppailussa Burnleytä vastaan.

Lähde: Sky Sports