Manchester Citylle kuluneet pari viikkoa ovat olleet todella raskaita. Liverpool nöyryytti Pep Guardiolan suojatteja kahdesti Mestarien liigan puolivälierissä ja välissä Manchester United nousi kahden maalin takaa voittoon Valioliigan paikallispelissä.

Huuhkajien ex-luotsi Olli Huttunen luottaa siihen, että Guardiola on saanut joukkueensa rivit järjestykseen ennen lauantain Valioliigan huippuottelua Tottenhamia vastaan. Manchester Cityllä on yhä 13 pisteen kaula sarjakärjessä, kun kierroksia on jäljellä enää kuusi.

– Cityn itsetuntoa on vähän kolhaistu ja uskon, että joukkue haluaa näyttää parasta osaamistaan. Joukkue voi rauhassa keskittyä loppupeleihin ja sisuuntuneena hoitaa homman kotiin, Huttunen pohtii Valioliiga.comille.

Tottenham tarvitsee vielä jonkun pisteen, että paikka ensi kauden Mestarien liigassa varmistuisi.

– Kyllä Tottenhamilla on saumat nimenomaan kotikentällä. Jos Cityllä on putoamisesta aiheutunutta krapulaa yhtään, niin Tottenham on valmis iskemään. Eli jos City ei pistä parastaan, niin Tottenhamilla on saumat voittaa ottelu, Huttunen pyörittelee.

Tottenham-Manchester City näkyy lauantaina suorana lähetyksenä osoitteessa viaplay.fi ja sen parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viafree.fi.