Liverpoolin entinen puolustaja Mark Lawrenson ylistää 24-vuotiasta Andy Robertsonia, joka on esiintynyt edukseen avauskaudellaan Anfieldilla. Hänen mielestään Robertson on nyt ainakin 40 miljoonan punnan arvoinen pelaaja.

Robertson hankittiin viime kesänä Hullista kahdeksalla miljoonalla punnalla. Hänestä tuli ykkösvaihtoehto vasemman laitapuolustajan paikalle joulukuussa.

– Mitä se oli – 8,5 miljoonaa puntaa tai jotakin vastaavaa? Hän on todennäköisesti tällä hetkellä viisi kertaa arvokkaampi. En muista häneltä huonoa peliä, 60-vuotias Lawrenson sanoo BBC Scotlandin haastattelussa.

Erityisen vaikuttunut Lawrenson on ollut siitä, kuinka Robertson on suoriutunut Romaa, Manchester Cityä ja muita eurooppalaisia huippujoukkueita vastaan.

– Laji-ihmiset sanoivat minulle ”Hän on hyvä hyökkäyssuuntaan, mutta en ole varma hänestä, kun hän puolustaa huippujoukkueita vastaan”. Tiedättekö mitä, kukaan ei ole vielä vienyt häntä kunnolla kentällä.

– Hänen syöttöjensä ja keskityksiensä laatu on erinomainen. Hän on äärimmäisen hyväkuntoinen yksilö; hän yksinkertaisesti näyttää pelaajalta, joka ei aiheuta managerille ongelmia.

Liverpoolilla on ollut vaikeuksia löytää huipputekijää puolustuksen vasemmalle laidalle John Arne Riisen lähdön jälkeen.

Lähde: Goal