Vain yhden ottelun poissa West Hamin kokoonpanosta päättyneellä valioliigakaudella ollut Pablo Zabaleta latoo suuria sanoja seuran sivustolla. 33-vuotias argentiinalainen vakuuttaa tyytyväisyyttään viime kesänä Itä-Lontooseen tapahtuneesta siirrostaan.

– West Hamiin tuleminen oli loistava päätös. Minä en tästä enää nuorene, mutta ajattelin pelata vielä muutaman kauden. Täällä nautin jalkapallosta.

Vaikean kauden päätteeksi Hammers sijoittui sarjassa kolmanneksitoista. Zabaletan mukaan oppia kertyi matkaan.

– Meidän on jatkossa vältettävä nyt tapahtuneet virheet, oltava joukkueena yhtenäisempiä ja tasaisempia. Tarvitsemme asennetta ja kunnianhimoa selviytyä europeleihin oikeuttaville sijoille.

Laitapakkina ja keskikentän puolustavassa roolissa pelaava kehäkettu muistuttaa myös seuran asemasta englantilaisen jalkapallon historiassa.

– West Ham on yksi suurimmista englantilaisista seuroista. Pelaamme upealla stadionilla kierroksesta toiseen 50 000 – 60 000 -päisen yleisön edessä, ja kannatuksemme on yksi valtakunnan parhaista. Kaikkien on syytä olla ylpeitä tästä seurasta.
[readmore from=pablo-zabaleta]

– Oma kauteni oli hyvä, olin poissa vain yhdestä sarjaottelusta, pelikiellon vuoksi. Haluan kiittää kannattajia ja toivottaa hyvää kesää MM-kisoja seuratessa. Ensi kaudella tulemme vahvempina takaisin.

Zabaletan sopimus West Hamin kanssa kestää ensi kesään saakka.