Tottenham ja Mauricio Pochettino ovat allekirjoittaneet tänään viiden vuoden jatkosopimuksen.

Seura tiedotti jatkosopimuksesta verkkosivuillaan.

Uusi sopimus pitää argentiinalaisluotsin ja hänen valmennusryhmänsä Tottenhamissa kesään 2023 saakka.

– Olemme todella tyytyväisiä päästyämme yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Tämä on ollut kerrassaan loistava matka yhdessä ja katsomme jännittyneinä tulevaisuuteen, kun Tottenham astelee eteenpäin historiassaan. Kannattajat ovat rakastaneet Mauricion pelitapaa ja he ovat varmasti innoissaan tästä jatkosopimuksesta, Tottenhamin omistaja Daniel Levy totesi tiedotteessa.

– Olen ylpeä saatuani allekirjoittaa tämän pitkän jatkosopimuksen, kun lähestymme seurahistorian merkittävintä aikakautta. Olen innoissani siitä, että saan johdattaa tämän seuran uudelle maailmanluokan stadionillemme, sanoi itse Pochettino.

Tottenham pelaa myös ensi kaudella Mestarien liigassa.