Gareth Balen tulevaisuudella spekuloidaan päivittäin, ja huhut kiertävät. Manchester United on tiettävästi valmis maksamaan walesilaisen palveluksista tähtitieteellisiä summia, Tottenham-leirissä taas uneksitaan tämän paluusta.

Ehkä epätodennäköisin vaihtoehto maailmassa on Balen siirtyminen Arsenaliin, vaikka tämän lähipiiristä yllättäen löytyykin Gooner; pelaajan agentti Jonathan Barnett.

– Arsenalin kannattajana minusta olisi mahtavaa nähdä hänet siellä. Todennäköisyys tosin on samaa luokkaa kuin sillä, että minä matkustaisin kuuhun.

Barnett sanoo asiakkaansa viihtyvän loistavasti Espanjassa, mutta tämän haluavan myös voittaa Ballon d´Or -palkinnon. Ilman säännöllistä peliaikaa siihen ei ole mahdollisuuksia. Agenttitoimisto Stellar Groupin puheenjohtaja sanoo, että Real Madridin kanssa istutaan neuvottelupöytään pian.

– Hän haluaa edellistä paremman vuoden, enemmän peliaikaa. Rahasta ei nyt ole kyse. Uskon, että hän voi voittaa kultaisen pallon. Jos joku pystyy nimeämään paremmin ulkomailla menestyneen brittipelaajan, olen valmis kuuntelemaan.

Lähde: Sky Sports