Crystal Palacessa kesästä 2015 viime kauden päätökseen asti edustanut hyökkääjä Bakary Sako on tällä hetkellä ilman seuraa. Lontoolaisjoukkue ei siis tehnyt hänen kanssaan jatkosopimusta viime sesongin päätteeksi.

Sky Sportsin mukaan 30-vuotias hyökkääjä on viimein löytämässä itselleen uuden seuran, sillä West Bromwich on tekemässä Sakon kanssa tämän kauden kattavan sopimuksen.

Sakolla olisi siis edessä sarjatason vaihtuminen, sillä West Brom putosi viime kauden päätteeksi Valioliigasta Mestaruussarjaan.

Neuvotteluiden kerrotaan olevan jo pitkällä. West Brom -valmentaja Darren Moore haluaa vielä saada vahvistuksen sille, että Sako on fyysisesti tarpeeksi hyvässä kunnossa. Tämän jälkeen nimet lyödään paperiin ja hyökkääjän uskotaan olevan kokoonpanosa jo lauantain sarjaottelussa Prestonia vastaan.