Kovassa iskussa oleva Liverpool isännöi keskiviikkona Mestarien liigassa Crvena zvezdaa, tuttavallisemmin Belgradin Punaista tähteä. Belgradilaiset romahtivat edellisellä kierroksella PSG:n kättelyssä 6-1-lukemin, eikä Suomen A-maajoukkueen legenda Jonatan Johansson lupaile yhtään aurinkoisempaa retkeä Anfieldille.

– Perustasoero joukkueiden välillä on yksi suurimmista tässä kilpailussa, ja vaikka kuinka yrittäisi kaivaa vierasjoukkueelle jotain mahdollisuuksia, niin eipä niitä oikein löydä, ”Tintti” Johansson toteaa realistisesti Valioliiga.comille.

Johansson ei usko, että Liverpool-manageri Jürgen Klopp lähtisi otteluun sen suuremmin kierrättämään miehistöään.

– Kyllä keskiviikkona tullaan normaali ”Gegenpress” näkemään aivan varmasti. Klopp ei lähde yhteenkään peliin varmistelemaan, vaan täysillä mennään koko matsi. Luulenpa vain, että tämä homma on selvä jo ensimmäisen jakson jälkeen, Johansson ennustaa.

”Tintin” mukaan Punainen tähti saattaa saada vieläkin suuremman röykytyksen kuin Pariisissa pari viikkoa sitten.

– Pahoin pelkään, että Anfieldillä tulee keskiviikkona rumaa jälkeä. Se ei tietysti Mestarien liigan imagolle kaikkein parasta mainosta olisi, mutta ei Liverpool mitään armolahjoja lähde jakelemaan, Jonatan Johansson päättää.

Katso Liverpool-Crvena zvezda keskiviikkona 24.10. C Moren kanavilla klo 21.50 alkaen.

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.