Komealla urallaan muun muassa Real Madridia ja Barcelonaa edustanut Luis Figo neuvoo Real Madridia hankkimaan Eden Hazardin Chelseasta.

Hazard on jo pidemmän aikaa flirttaillut Real Madridin suuntaan medioiden välityksellä. Belgialaistaituri on muun muassa todennut unelmakseen Real Madridissa pelaamisen.

Figon mukaan Real Madridin on hankittava Hazard.

– Real Madridin on hankittava hänet ilman mitään epäselvyyksiä. Hän on loistava pelaaja ja yksi maailman parhaista. Hazard haluaa pelata siellä. Ennen kaikkea on tärkeä muistaa, ettei hänellä ole pitkää sopimusta minkään suurseuran kanssa, vaan enää alle kaksi vuotta kestävä sopimus, Figo totesi DAZN:n haastattelussa.

Hazard ei ole ainakaan vielä suostunut allekirjoittamaan jatkosopimusta Chelsean kanssa, vaikka Chelsea on tiettävästi valmis tarjoamaan Hazardille seurahistorian korkeinta palkkaa. Hazard kertoi jo aiemmin, ettei siirry mihinkään nykyisestä seurasta tammikuun siirtoikkunassa.