Simon Mignolet haluaa pelata. Siispä Mignolet haluaa pois Liverpoolista.

Huoli on ymmärrettävä, sillä tällä kaudella Mignolet on pelannut vain yhden ottelun: Liigacupin väännön Chelseaa vastaan.

Vuodessa on tapahtunut paljon, sillä viime vuonna tähän aikaan Mignolet oli Liverpoolin ykkösvahti. Sittemmin belgialainen menetti paikkansa Loris Kariukselle, joka taas onnistui pelaamaan uransa heikoimman ottelun Mestarien liigan finaalissa. Karius lähetettiin lainalle Besiktasiin, ja tilalle tuotiin isolla rahalla Alisson.

Mignolet jäi Pooliin, mutta roolina on ollut lähinnä lämmittää penkkiä ja seurata Alissonin otteita.

ESPN:lle antamassaan haastattelussa Mignolet’n agentti Nico Vaesen kertoi suoraan, että maalivahdille etsitään uutta seuraa jo tammikuun siirtoikkunan aikana. Vaesen toisaalta myönsi, että tilanne on hankala, sillä tämän tason maalivahdille on melko vähän varteenotettavia vaihtoehtoja kesken kauden. Vaesen ei myöskään halua polttaa siltoja Liverpooliin, joka jäisi Mignolet’n lähtiessä pelkän Alissonin varaan.

[readmore from=Liverpool]

– Meidän on oltava realistisia. Tammikuussa ei ole tarjolla kovin montaa hyvää siirtovaihtoehtoa – etenkään maalivahdille, Vaesen sanoi.

– Kaikkien osapuolten toiveet on otettava huomioon. Tammikuussa on vaikeaa tehdä yhtään mitään. Ja jos Simon lähtisi tai hän saisi luvan lähteä, Liverpoolinkin pitäisi etsiä korvaaja.

– Ymmärrän seuran näkökannan siinä, että tällainen operaatio ei ole helppo. Meidän on kunnioitettava toistemme haasteita. Katsotaan miten ja milloin saamme ongelmat ratkaistua.

30-vuotias Mignolet on pelannut Liverpoolissa yhteensä 203 ottelua. Hänen sopimuksensa ulottuu kesään 2021.