Moni jalkapallon ystävä äimisteli jälleen kerran brasilialaishyökkääjä Neymarin edesottamuksia, kun hänen edustamansa PSG kaatoi Liverpoolin 2–1 Mestarien liigassa.

Liverpoolin leiri ja ex-pelaajat antoivat pelin jälkeen tiukkoja lausuntoja Neymarin ja muiden pariisilaisseuran pelaajien käytöksestä. Heidän väitettiin filmanneen ja pelanneen aikaa johtoasemassa.

– Oksennan tuon hiton pellen Neymarin päälle, hyi, Liverpoolin entinen puolustaja Glenn Hysén kirjoitti Twitterissä.

Samoilla linjoilla oli toinen ex-puolustaja Jamie Carragher, joka toimi norjalaisen Viasportin asiantuntijana. Hänen mielestään Neymarin käytös oli häpeällistä.

[readmore from=Liverpool]

– Puhumme yhdestä maailman parhaiden joukkoon kuuluvasta pelaajasta, mutta jos hän jatkaa tuota koko uransa ajan, hänet tullaan muistamaan vääristä syistä, sanoi Carragher.

– Se jättää happaman maun suuhun. Thiago Silva, kapteeni ja toppari, kieriskeli ympäriinsä kulmassa. He ovat loistava joukkue, josta löytyy loistavia pelaajia. Ei heidän tarvitse turvautua tähän taktiikkaan.

– Heidän sietäisi hävetä. En tiedä, kuinka he pystyvät menemään perheenjäsentensä ja vaimojensa luo pelaajien tiloihin. Tuollaista kieriskelyä maassa näkee ainoastaan lastentarhassa.

Lähde: Goal