FA on ottanut tutkintaan Wayne Hennesseyn mahdollisen natsitervehdyksen joukkuekuvassa. Crystal Palacen maalivahti nosti vasemman kätensä ryhmäkuvassa ylös ja laittoi toisen suunsa päälle, joka tulkittiin kyseenalaisena eleenä.

Hennessey on itse kiistänyt käsimerkin viitanneen natsismiin. Walesilaisen mukaan kyse oli täysin sattumasta.

Hennesseyn joukkuetoveri Max Meyer julkaisi kyseisen illalliskuvan Instagram Storyssaan. Maalivahti itse kiisti vahvasti väitetyn eleen.

– Viitoin ja huusin kuvan ottaneelle henkilölle ja laitoin samalla käden suulleni, jotta ääni kantaisi. Voin vakuuttaa jokaiselle, etten koskaan tekisi sellaista elettä. Se oli vain puhdas yhteensattuma, maalivahti kommentoi Twitterissä.

BBC Sport

@BBCSport
Crystal Palace keeper Wayne Hennessey has denied making a Nazi salute in a photo posted by team-mate Max Meyer.

bbc.in/2H1MiLN