Katalonialainen Mundo Deportivo raportoi, että Barcelona on kiinnostunut hankkimaan Fernando Llorenten Tottenhamista riveihinsä.

Vahvat siteet Athletic Bilbaoon omaava kolossi on pelannut brittikentillä, siirryttyään Juventuksen ja Valencian kautta Swanseaan kesällä 2016. Tottenhamiin siirto tapahtui vuotta myöhemmin, mutta elämä Harry Kanen varjossa ei juuri minuutteja ole tuonut.

Athleticin sanotaan olevan valmiina ”isoon hyökkäykseen” maalintekijän kaappaamiseksi, mutta nyt siis myös Barca on tulossa mukaan apajille. Ernesto Valverden miehistö tarvitsisi paikkaajan juuri Sevillaan siirtyneelle Munir El Haddadille, ja varamiehen siinä tapauksessa, että Luis Suárez loukkaantuu. Blaugranan sanotaan olevan kiinnostunut lähinnä loppukauden mittaisesta kontrahdista.

On kyseenalaista, haluaako penkkikomennuksiin turhankin tottunut Llorente jatkaa samalla linjalla, mutta Barcelonan kokoluokan seuran kiinnostus varmasti imartelee. Toinen kysymys on myös, missä kunnossa Kane on – Spurs-ikoni sai iskun polveensa Manchester Unitedille kärsityn tappion loppuhetkillä.