Claude Puel uskoo James Maddisonin suurseuroilta saaman huomion olevan hyväksi Leicesterille. Norwichista kesällä saapunut 22-vuotias keskikenttäpelaaja on täyttänyt Manchester Cityyn lähteneen Riyad Mahrezin saappaat erinomaisesti.

Maddison on iskenyt 23 otteluun viisi maalia Valioliigassa ja antanut neljä maalisyöttöä. Samalla Tottenham on kiinnostunut englantilaisen palveluksista.

Spurs etsii korvaajaa mahdollisesti seuran jättävälle Christian Eriksenille. Tanskalaisella on vain 18 kuukautta sopimustaan jäljellä.

– Monet pelaajamme herättävät kiinnostusta muissa seuroissa, mutta se tuntuu hyvältä. Heidän täytyy vain jatkaa työntekoa ja kehittää itseään. Leicester on hyvä seura ja olemme osoittaneet projektimme onnistuneen. On hienoa saada palautetta vastustajilta, Puel kehui lehdistölle.

– Maddison on vasta aloittanut uransa Valioliigassa ja hänen täytyy vain keskittyä omaan peliinsä. Maddison ja muut nuoret pelaajat eivät ole vielä valmiita pakkauksia. Heillä ei ole aina tasaisuutta ja kliinisyyttä. Heillä on kaikilla kehitettävää ja me autamme heitä intohimoisesti.