Chelsean entinen tähtihyökkääjä Jimmy Floyd Hasselbaink on kommentoinut lontoolaisseuran siirtokieltoa.

Chelsea määrättiin perjantaina pannaan, joka kieltää heitä rekisteröimästä uusia pelaajia joukkueeseensa seuraavan kahden siirtoikkunan aikana.

Siirtokielto on asettanut Real Madrid -huhujen keskellä olevan Eden Hazardin tilanteen ison kysymysmerkin alle.

Hasselbainkin mielestä Chelsea ei voi antaa tähtipelaajansa lähteä varsinkaan nyt, kun joukkue ei pysty korvaamaan belgialaista ensi kesänä kenelläkään uudella hankinnalla.

– Nyt Hazardin jääminen on vain entistä tärkeämpää. Hän on korvaamaton. He (Chelsea) eivät pystyisi edes hankkimaan ketään, jonka he voisivat kehittää yhtä hyväksi kuin Hazard on, Hasselbaink kertoi Sky Sportsille.

– Tiedän että he ovat jo ostaneet Christian Pulisicin, mutta heidän tarvitsisi hankkia useampia pelaajia jos he menettäisivät Hazardin.

– Kyse on nyt Hazardista ja hänen uskosta Chelseaa kohtaan. Heidän on sen sijaan houkuteltava hänet allekirjoittamaan uusi sopimus ja uskomaan seuraan.

Hasselbaink kuitenkin huomauttaa, että siirtokielto voi myös hyödyntää Chelsean nuoria pelaajia.

– Siirtokielto ei ole hyvä uutinen Chelsealle, ottaen huomioon kuinka heillä tällä hetkellä sujuu.

– Chelsean on vahvistettava joukkuetta, mutta toisaalta tilanteen voi myös hyödyntää. Kyseessä on hyvä uutinen nuoremmille pelaajille, kuten Callum Hudson-Odoille ja Ruben Loftus-Cheekille, jotka tulevat nyt saamaan enemmän tilaisuuksia.

– Chelsean on käännettävä katseensa nuorten puoleen jos siirtopanna pysyy.