Norwich tiedotti tiistaina Marco Stiepermannin allekirjoittaneen seuran kanssa kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

28-vuotias keskikenttäpelaaja oli suuressa roolissa päättyneellä kaudella Mestaruussarjassa, kun Teemu Pukin edustama Norwich voitti sarjamestaruuden ja nousi ensi kaudeksi Valioliigaan.

Stiepermann pelasi kauden aikana jopa 46 ottelua ja onnistui tärkeissä paikoissa maalinteossa. Viimeisen 12 sarjaottelun aikana Stiepermann ampui kuusi maalia ja oli johdattamassa seuraa takaisin Valioliigaan.

– Minulle on suuri kunnia, että seura pyysi minua allekirjoittamaan jatkosopimuksen. Minulle on aina ollut kunnia pukea tämä pelipaita päälleni. Olen onnellinen siitä, että olin avuksi päättyneellä kaudella, eikä minulla ollut epäselvyyksiä jatkoni suhteen. Halusin tehdä jatkosopimuksen ja odotan innolla tulevaisuuttani täällä, Stiepermann kertoi seuran tiedotteessa.

– Olemme onnellisia perheemme kanssa Norwichissa. Ensimmäinen kausi oli vaikea, mutta puhuimme sen jälkeen päävalmentaja Daniel Farken kanssa ja hän halusi minut pysyvästi keskikentälle. Se oli uusi alku minulle. Annoin parhaani hyökkäävämmässä roolissa ja onnistuin mielestäni hyvin, joten olen tyytyväinen.