Manchester Unitedin entinen toppari Rio Ferdinand uskoo, että Wayne Rooney haluaa palata tulevaisuudessa Old Traffordille.

D.C. Unitedia edustava Rooney palaa tammikuussa Englantiin – Derby Countyn pelaaja-valmentajaksi. Ferdinand arvioi, että hyökkääjä mielii Manchester Unitedin managerin paikalle.

– Hänen lopullinen tavoitteensa on Manchester Unitedin managerina toimiminen, 100-prosenttisesti. Se on fakta. Jos hän kertoo teille jotakin muuta, hän valehtelee. Hän haluaa tehdä sen, Ferdinand toteaa brittilehdille.

– Vain aika näyttää, tuleeko hänestä mies, joka pystyy siihen. Monen asian on loksahdettava kohdalleen, jotta niin tapahtuisi. Frank (Lampard) oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Voiko niin tapahtua Waynelle? Katsotaan.

Rooney on Unitedin kaikkien aikojen paras maalintekijä. Hän iski seuran väreissä 253 osumaa 559 ottelussa, jos kaikki kilpailut huomioidaan.

– Häntä voi olla joskus vaikea lukea, mikä on mielestäni hyvä asia myös managerin työssä. Mielestäni hän ymmärtää hyvin tämän päivän pelaajia. Hän on sen ikäinen. Hänellä on edelleen yhteys nuorempaan sukupolveen, hän osaa puhua heidän kieltään, kertoo Ferdinand.

Lähde: Goal