Fantasy Premier Leaguen ja Valioliigan kolmas ottelukierros lähestyy…

Luvassa on jälleen huippujännittäviä otteluita, kun esimerkiksi Teemu Pukin Norwich isännöi Chelseaa ja Arsenal matkustaa Liverpoolin vieraaksi Anfieldille.

Kierroksen ensimmäinen ottelu potkaistaan käyntiin jo perjantai-iltana, kun Evertonilla on tilaisuus siirtyä Valioliigan piikkipaikalle ensimmäistä kertaa 12 vuoteen, joten muistathan lukita joukkueesi ennen iltayhdeksän deadlinea!

Vaihtojen helpottamiseksi olemme listanneet viisi pelaajaa, joita sinun tulisi ehdottomasti harkita kolmatta ottelukierrosta silmällä pitäen. Viime kierroksella kaikki viisi vinkkaamaamme miestä onnistuivat maalinteossa, joten toivotaan yhtä kovaa onnistumisprosenttia tänäkin viikonloppuna!

Kevin de Bruyne, Manchester City – £9.6m

Kevin de Bruyne on toiseksi eniten sisään vaihdettu pelaaja GW3:n alla. Kuva: Getty Images

Viime kierroksen pisteet: 11
Seuraavan kierroksen vastustaja: Bournemouth (vieras)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 90%

Kevin de Bruyne osoitti viime viikon lauantaina, miksi hän on yksi Valioliigan parhaimmista pelintekijöistä. Manchester Cityn varakapteeniksikin nimitetty belgialaistaituri syötti joukkueensa kummankin maalin, kun City jäi epäonnekkaasti 2-2-tasapeliin Tottenhamin isäntänä. De Bruyne oli Cityn ainut pelaaja, joka todella onnistui murtamaan Tottenhamin syvälle vetäytyneen puolustuslinjan. Bournemouth tulee todennäköisesti ryhmittymään tänä viikonloppuna samalla tavalla kuin Spurs, joten de Bruynen hankkimista suositellaan isosti. Bournemouthin jälkeen City kohtaa Brightonin, Norwichin ja Watfordin. Jo 397 878 manageria on vaihtanut hänet sisään GW2:n jälkeen, joten voiko häntä edes sivuuttaa?

WhoScored.com

@WhoScored
Most key passes in the Premier league this season:

🥇 K. De Bruyne -- 12 (Manchester City)
🥈 J. Grealish / T. Cantell -- 8 (Aston Villa / Norwich)
🥉 E. Buendia / Pedro -- 7 (Norwich / Chelsea)

wscrd.co/PremierLeague

Harry Kane, Tottenham – £11.0m

Harry Kane avasi kautensa kahdella maalilla Aston Villan verkkoon. Kuva: Getty Images

Viime kierroksen pisteet: 2
Seuraavan kierroksen vastustaja: Newcastle (koti)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 95%

Spurs isännöi Steve Brucen puolustusongelmallista Newcastlea sunnuntai-iltana. Harry Kane avasi kautensa tuplaosumalla Aston Villan verkkoon, mutta oli hyvin vaisu viime lauantaina Manchester Cityä vastaan. Sitä suuremmalla syyllä Kane tulee lähtemään Newcastle-kamppailuun nälkäisempänä kuin koskaan. Mahdollisuudet hattutemppuun ovat myös korkealla – pystyihän Pukkikin siihen viime viikonloppuna! Suosittelemme myös antamaan kapteeninnauhan tällä kierroksella Kanelle. Triplakapteeni-chipin käyttöä kannattaa myös harkita.

Mohamed Salah, Liverpool – £12.5m

Maalaako Mohamed Salah taas Arsenalia vastaan? Kuva: Getty Images

Viime kierroksen pisteet: 3
Seuraavan kierroksen vastustaja: Arsenal (koti)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 95%

Siirryttyään ensimmäistä kertaa Valioliigaan, Mohamed Salah on ollut kuin piikki Arsenal-puolustajien lihassa. Egyptiläishyökkääjä pelasi viime lauantaina heikosti Southamptonia vastaan, mikä ei tosin tullut yllätyksenä jatkoajalle venyneen UEFA Super Cupin jälkeen. Hänen tilastonsa Tykkimiehiä vastaan tekevät hänestä kuitenkin vahvan suosituksen GW3:lle. Salah on takonut yhteensä neljä maalia ja kaksi maalisyöttöä viidessä valioliigaottelussa lontoolaisjoukkuetta vastaan. Yksi niistä syntyi jo ennen Liverpooliin siirtymistä, nimittäin Chelsean paidassa. Jos joukkueesi sisältää jo Roberto Firminon (£9.5m) tai Sadio Manén (£11.5m), suosittelemme pitämään myös heistä kiinni.

ODDSbible

@ODDSbible
In every home game against Arsenal since joining Liverpool:

🇧🇷 Firmino has scored
🇸🇳 Mane has scored
🇪🇬 Salah has scored
🤯 Firmino has scored first in all of them

Firmino to score first on Saturday is 9/2...

Lucas Digne, Everton – £6.0m

Lucas Digne on kannattavin hankinta Evertonista. Kuva: Getty Images

Viime kierroksen pisteet: 11
Seuraavan kierroksen vastustaja: Aston Villa (vieras)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 90%

Everton on aloittanut kauden 2019-20 Valioliigan kovimpana puolustusjoukkueena. Kaksi nollapeliä kahdesta ottelusta napsinut liverpoolilaisjoukkue vierailee perjantaina Villa Parkilla, missä tilaisuudet kolmannelle ovat korkealla. Laitapuolustaja Lucas Digne, joka syötti viime viikolla Bernardin (£6.5m) maalaaman voitto-osuman, on selkeästi Evertonin viehättävin pelaajavalinta. Hän kärsi Watford-voiton lopulla pienen kolhun, mutta Marco Silva on vahvistanut ranskalaismiehen olevan täysin kunnossa Aston Villaa vastaan. Digne takoi viime kaudella tehot 4+5, eikä häneltä tulisi odottaa mitään sen vähempää tällä kaudella.

𝐓𝐎𝐅𝐅𝐄𝐄 𝐓𝐕

@ToffeeTVEFC
Just appreciate that ball from Digne and that finish from Bernard. 💙

Amazing goal... 👏🏻

Heung-min Son, Tottenham – £9.5m

Heung-min Son (oik.) on vahva differentiaali kolmannelle ottelukierrokselle. Kuva: Getty Images

Viime kierroksen pisteet: N/A
Seuraavan kierroksen vastustaja: Newcastle (koti)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 70%

Viimeisenä listalla on Tottenhamin tähtihyökkääjä Heung-min Son, joka palaa Spursin vahvuuteen sunnuntaina. Hänen valitseminen voi kuitenkin olla pienoinen riski. Eteläkorealainen on pitänyt itsensä huippukunnossa jäätyään kauden avausotteluista paitsi pelikiellon takia. Vasta 1.8 prosenttia FPL-managereista on valinnut hänet joukkueeseensa, joten pisteet Sonilta tulevat olemaan entistä merkittävimpiä alkavalla kierroksella. Mauricio Pochettino ei tosin ole kirjoituksen hetkellä vielä vahvistanut, tuleeko Son olemaan sunnuntaina avauksessa. Parhaimmassa tapauksessa luvassa on kuitenkin jättimäinen pistepotti Harry Kanen vierellä.